Cégünkről

Cégünk a Feletipp Kft. 2004-ben, magánszemélyek résztvételével alakult. Jegyzett tőke: 19,9 Millió Ft.

Székhelyünk Magyarországon / Pécsen található. Cégünk kis létszámú, összeszokott, szakmailag képzett munkatársakból áll, ahol az információk soha nem vesznek el. A minimális hierarchia gyors és hatékony döntés képességet eredményez, a felmerülő szakmai kérdésekben.

Cégünk árbevétele dinamikusan növekszik. Minden évben meghaladta az előző évit. Az elmúlt 3 évben folyamatosan növekvő nyereséget produkáltunk. Pénzügyi stabilitásunk a bankhitel és kölcsön nélküli működésnek tudható be.

Szakmai tevékenységünk fő területe a média-ügynökségi feladatok kezelése. Fő célterületünk az online szórakoztató és a pénzügyi piac. Megbízóink javarészt ezekről a területekről érkeztek.

Azoknak a honlaptulajdonosoknak, akik már nem csak hobbi szinten foglalkoznak a weblapjukkal, hanem meg is szeretnének belőle élni, kifejezetten ajánljuk kisvállalatokra szabott marketing szolgáltatásainkat.

Különösen erősek vagyunk linkmarketing, keresőoptimalizálás, és kattintás alapú (CPC) kampányok kezelésében. Affiliate partnerprogramok bonyolítását is vállaljuk.

Google+

Referenciáink


Lettrichné Káldi Gabriella

call center szakértő
AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.:

„... Az együttműködő marketing partner feladata az volt, hogy a lehető legtöbb regisztrált felhasználóval bővítse a megbízó adatbázisát. A díjazás alapja, a Partner által hozott új felhasználók száma volt. Együttműködésünk időtartama (2007. december- 2010. október) alatt, a Feletipp Kft. több mint 84.000 új felhasználóval bővítette a weboldalán regisztrált felhasználóinak a számát...”


Gránicz Gábor
Account Manager
Affiliate Média Kft.

„...Kiadói Partnerként 2010 májusa (gyakorlatilag az oldal tényleges kezdete) óta tartó együttműködésünkhöz több mint 30.000 tranzakció (értékesítés, regisztráció, vagy látogató) kötődik.
Hirdetői Partnerként, weboldalainkra, illetve üzleti partnereink weboldalára az Affiliate.hu hirdetési rendszer használatával, több mint 200.000 látogató. Az affiliate marketing területén szerzett eddigi tapasztalataikat, építő jellegű fejlesztési javaslataikat, a Feletipp Kft. megosztotta velünk is, amelyekből jó néhány elemet a gyakorlatban be is építettünk, illetve jelenleg is használunk...”


Bagi Rudolf
affiliate marketing manager
allegroup Kft.

„...Az együttműködő affiliate marketing partner feladata az volt, hogy tényleges vásárlást előidéző tranzakciókat érjen el, a megcélzott ügyfélkörtől. Mivel a két aukciós portál (vatera.hu és a teszvesz.hu) ismertsége és meglévő regisztrált ügyfeleinek száma már nem volt növelhető a korábban megszokott ütemben, ezért elsődlegesen az aktív, pénzforgalmat megcélzó - esetleg a korábban már regisztrált, de inaktív - ügyfelek elérése volt a cél. A megbízó által létrehozott partnerpru.hu oldalon keresztül biztosította, illetve biztosítja azóta is az affiliate marketinghez felhasználható kampány elemeket. A Feletipp Kft. több ezer tematikus látogatót küldött a weboldalakra, aminek eredményeként milliós nagyságú fizetős aukciós forgalmat könyvelhettünk el. Az affiliate kampány elszámolásának alapja a ténylegesen generált aukciók ellenértékének kialkudott %-a, illetve az újonnan generált regisztrálók után térített egyszeri regisztrációs díj térítés volt...”


Bánki Márton
cégvezető
Kettő Vállalkozási Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

„...Cégünk üzleti partnerei ügyfélkapcsolati adatbázisainak a bővítését célozta meg azzal, hogy rendszeres időközönként internetes nyereményjátékokat hirdetett meg a weboldalán. 2011 szeptembere óta tartó együttműködésünknek köszönhetően a promóciós oldalra az affiliate partneri együttműködésünknek köszönhetően több mint 8.700–al nőtt a regisztrált felhasználók száma, miközben a kapcsolódó Facebook oldalukon is több ezres „kedvelő” létszám növekedés volt tapasztalható...”


Agárdi Péter
ügyvezető
TradeTracker Hungary Kft.

„...Az együttműködő marketing partner feladata az volt, hogy a TradeTracker.com/hu affiliate network hálózatán elhelyezett online kreatív használatával, az affiliate programokban résztvevő cégeknek a lehető legtöbb új tranzakciót hozza. Cégünk, aki egyébként Európa egyik vezető affiliate network hálózatának a TradeTracker International-nak a magyarországi képviselője, 2011-es Magyarországi színre lépésével kezdte meg affiliate network hálózatának megismertetését potenciális kiadói és affiliate partnereinek. A Feletipp Kft. ezres nagyságrendben növelte az affiliate programokban résztvevő cégek online szolgáltatásait igénybevevő, regisztrált felhasználóinak a számát...”