Feletipp Médiaügynökség
és Kiadó Kft.

'A tudás nem csak

a szerencsén múlik!'

 


Médiaügynökség

Médiakutatás, médiaanalízis, médiastratégia kidolgozás, médiatervezés, médiavásárlás. Elektronikus és nyomtatott DM kampányok tervezése és kivitelezése. Keresőmarkateing (SEO) szolgáltatások, Pagerank építés, backlink építés. Internetes, elektronikus, nyomtatott marketing anyagok kreatívjainak tervezése, kivitelezése. (banner, spot, print média)

 


Médiaképviselet

Online, televíziós, rádiós, nyomtatott, kültéri média tulajdonosoknak hirdető partnerek közvetítése. Médiaárazási tanácsadás, médiaajánlatok összeállítása, potenciális hirdetőkhöz való eljuttatása.

 


Kiadói tevékenység

Szerencsejátékos témájú szakkönyvek kiadása és forgalmazása. Interaktív tartalmak kiadása CD/DVD adathordozókon. Internetes, bolti kis- és nagykereskedelem. 


Adatok:

Cégünk a Feletipp Kft. 2004-ben, magánszemélyek résztvételével alakult. Jegyzett tőke: 19,9 Millió Ft.

Székhelyünk Magyarországon / Pécsen található. Cégünk kis létszámú, összeszokott, szakmailag képzett munkatársakból áll, ahol az információk soha nem vesznek el. A minimális hierarchia gyors és hatékony döntés képességet eredményez, a felmerülő szakmai kérdésekben.

Cégünk árbevétele dinamikusan növekszik. Minden évben meghaladta az előző évit. Az elmúlt 3 évben folyamatosan növekvő nyereséget produkáltunk. Pénzügyi stabilitásunk a bankhitel és kölcsön nélküli működésnek tudható be.

Szakmai tevékenységünk fő területe a média-ügynökségi feladatok kezelése. Fő célterületünk az online szórakoztató és a pénzügyi piac. Megbízóink javarészt ezekről a területekről érkeztek.

Azoknak a honlaptulajdonosoknak, akik már nem csak hobbi szinten foglalkoznak a weblapjukkal, hanem meg is szeretnének belőle élni, kifejezetten ajánljuk kisvállalatokra szabott marketing szolgáltatásainkat.

Különösen erősek vagyunk linkmarketing, keresőoptimalizálás, és kattintás alapú (CPC) kampányok kezelésében. Affiliate partnerprogramok bonyolítását is vállaljuk.

 

 

Copyright 2009 Feletipp Kft.