Hirdetési Partnereink:

Pénzügyi szektor:
Aegon Mo. Pénztárszolgáltató Zrt., AegonDirekt Zrt., Fundamenta Zrt.

Telekommunikáció, IT szektor:
UPC, Drávanet, Externet, Vodafone

Utazási szektor:
Neckermann, Invia, Startutazás, Licitutak, Licithotel

Kereskedelmi szektor:
Parfümcenter, Virpay

Print média szektor:
Póker Magazin, Card Player Magazin, Nemzeti Sport, Kényelem katalógus

Ügynökségi kapcsolatok:
Sanoma Budapest, Google AdSense, Google AdWords, Etarget, Adnetwork, Webreklam, Affiliate, Netadclick, Zanox, EbolaMedia, EvoMedia

 

Online hirdetési tudnivalók:

Hirdetési formátumok:

.jpg, .gif, .png, .swf., .html

Hirdetési méretek:

szöveges link, 250×250, 728×90, 468×60, 160×600, 120×600, 120×240, 120×60 banner

Árazási módok:

Értékesítés utáni%(Share%), regisztráció(Lead), kattintás(CT), oldalletöltés(ADV), időtartam(time)

Kedvezmények:

Ügynökségi, új ügyfél, éves keretösszeg vállalási, előre fizetési
 

Google+

Referenciáink


Lettrichné Káldi Gabriella

call center szakértő
AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.:

„... Az együttműködő marketing partner feladata az volt, hogy a lehető legtöbb regisztrált felhasználóval bővítse a megbízó adatbázisát. A díjazás alapja, a Partner által hozott új felhasználók száma volt. Együttműködésünk időtartama (2007. december- 2010. október) alatt, a Feletipp Kft. több mint 84.000 új felhasználóval bővítette a weboldalán regisztrált felhasználóinak a számát...”


Gránicz Gábor
Account Manager
Affiliate Média Kft.

„...Kiadói Partnerként 2010 májusa (gyakorlatilag az oldal tényleges kezdete) óta tartó együttműködésünkhöz több mint 30.000 tranzakció (értékesítés, regisztráció, vagy látogató) kötődik.
Hirdetői Partnerként, weboldalainkra, illetve üzleti partnereink weboldalára az Affiliate.hu hirdetési rendszer használatával, több mint 200.000 látogató. Az affiliate marketing területén szerzett eddigi tapasztalataikat, építő jellegű fejlesztési javaslataikat, a Feletipp Kft. megosztotta velünk is, amelyekből jó néhány elemet a gyakorlatban be is építettünk, illetve jelenleg is használunk...”


Bagi Rudolf
affiliate marketing manager
allegroup Kft.

„...Az együttműködő affiliate marketing partner feladata az volt, hogy tényleges vásárlást előidéző tranzakciókat érjen el, a megcélzott ügyfélkörtől. Mivel a két aukciós portál (vatera.hu és a teszvesz.hu) ismertsége és meglévő regisztrált ügyfeleinek száma már nem volt növelhető a korábban megszokott ütemben, ezért elsődlegesen az aktív, pénzforgalmat megcélzó - esetleg a korábban már regisztrált, de inaktív - ügyfelek elérése volt a cél. A megbízó által létrehozott partnerpru.hu oldalon keresztül biztosította, illetve biztosítja azóta is az affiliate marketinghez felhasználható kampány elemeket. A Feletipp Kft. több ezer tematikus látogatót küldött a weboldalakra, aminek eredményeként milliós nagyságú fizetős aukciós forgalmat könyvelhettünk el. Az affiliate kampány elszámolásának alapja a ténylegesen generált aukciók ellenértékének kialkudott %-a, illetve az újonnan generált regisztrálók után térített egyszeri regisztrációs díj térítés volt...”


Bánki Márton
cégvezető
Kettő Vállalkozási Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

„...Cégünk üzleti partnerei ügyfélkapcsolati adatbázisainak a bővítését célozta meg azzal, hogy rendszeres időközönként internetes nyereményjátékokat hirdetett meg a weboldalán. 2011 szeptembere óta tartó együttműködésünknek köszönhetően a promóciós oldalra az affiliate partneri együttműködésünknek köszönhetően több mint 8.700–al nőtt a regisztrált felhasználók száma, miközben a kapcsolódó Facebook oldalukon is több ezres „kedvelő” létszám növekedés volt tapasztalható...”


Agárdi Péter
ügyvezető
TradeTracker Hungary Kft.

„...Az együttműködő marketing partner feladata az volt, hogy a TradeTracker.com/hu affiliate network hálózatán elhelyezett online kreatív használatával, az affiliate programokban résztvevő cégeknek a lehető legtöbb új tranzakciót hozza. Cégünk, aki egyébként Európa egyik vezető affiliate network hálózatának a TradeTracker International-nak a magyarországi képviselője, 2011-es Magyarországi színre lépésével kezdte meg affiliate network hálózatának megismertetését potenciális kiadói és affiliate partnereinek. A Feletipp Kft. ezres nagyságrendben növelte az affiliate programokban résztvevő cégek online szolgáltatásait igénybevevő, regisztrált felhasználóinak a számát...”